Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
stijlvol
stucwerk
sinds 1987
 • Welkom

  Mijn naam is Gielbert van Kessel.
  Ons bedrijf is 25 jaar geleden opgericht door mijn schoonvader Karel van Lamoen uit Vlijmen. Sinds 2001 hebben mijn vrouw Angelique en ik geleidelijk aan het bedrijf overgenomen.

  Onze visie: het ambachtelijke werk van een stukadoor op een moderne manier uitvoeren.

  Lees verder
 • Werkwijze

  We proberen u zo goed mogelijk te helpen door ons flexibel op te stellen en door u te voorzien van advies. Aan de hand van onze jarenlange ervaring in de bouw kunnen we u tips geven. Middels onze contacten in de bouwwereld kunnen we tijdens uw verbouwing meer voor u betekenen dan alleen het verzorgen van het stucwerk.

  Lees verder
 • Kwaliteit

  Wij werken met de NOA afbouw overeenkomst. Deze branche-organisatie heeft in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis de rechten en plichten vastgelegd in een opdrachtbevestiging. Door deze te gebruiken weet u wat u van ons mag verwachten en zijn zaken zoals garantie op het geleverde werk goed geregeld.

  Lees verder

Lijsten en ornamenten

De hoek tussen muur en plafond kan afgewerkt worden met een lijst. Dit geeft een spannend effect, het is meer dan allleen een strakke lijn.

Profesionele lijsten en ornnamenten zijn gemaakt van gips. De lijsten bij de doe-het-zelf bouwmarkten zijn veelal van pur/polystyreen. De lijsten die wij gebruiken kunnen in de hoeken perfect worden uitgevuld. Op deze manier krijgt u geen openstaande randen. Het gebruik van lijsten kan worden onderverdeeld in 2 verschillende soorten uitstralingen.

      - Klassieke uitstraling: vaak in combinatie met ornamenten rondom het lichtpunt. Wordt veelal toegepast in oudere gebouwen of ruimtes met een waarbij een sfeer vanuit het verleden gewenst is. Bij restauratie-objecten kunnen de lijsten ook "getrokken" worden. Er wordt dan een een vorm gemaakt en met de hand worden de lijsten dan aangebracht. Ornamenten die vaak gebruikt worden rondom lichtpunten kunnen we namaken in het geval van resauratie of we hebben voorbeelden van ornamenten waaruit u kunt kiezen

      - Moderne uitstraling: wordt toegepast rondom de aansluiting tussen muur en plafond. door gebruik te maken van verschillende hoogtes onstaat een mooier lijnenspel. Bekijk de foto's voor de voorbeelden.

Ruim 25 jaar traditioneel vakmanschapReferenties

Contactgegevens

Nieuwkuijksestraat 9/A
5253AC Nieuwkuijk
Tel: 073-5118789

Lid van:noah

NOA
Afbouwgarantie
www.noa.nl