Waarom VK&VL

 • 1
  Afspraak is afspraak.
  Betrouwbaarheid is voor ons erg belangrijk.
 • 2
  De beste kwaliteit.
  Reeds 25 jaar ervaring en werkend onder het NOA afbouw label.
 • 3
  De partij voor uw klus.
  Vakwerk tegen een goede prijs, snel en met een mooi eindresultaat.

Wat zegt onze klant?

Naast de zakelijke markt is Gielbert ook prima inzetbaar voor de kleinere klussen in en om je eigen huis. Wij hebben Gielbert al voor diverse klussen ingezet de afgelopen jaren, en altijd is alles naar volle tevredenheid aangepakt. Door de ruime ervaring heeft Gielbert dan ook voor iedere ruimte binnen je huis altijd een goede oplossing, en hij gaat ook geen klus uit de weg.

Patrick Meerburg | 

We zijn een vaste klant bij Gielbert omdat hij altijd snel en volgens afspraak werkt. Een prettige partij om mee samen te werken. Een echte vakman die begrijpt hoe het werkt.

Louis van der Heijden |  Van der Heijden Vastgoed b.v.

In ons vakgebied van restauratie zijn de eisen aan kwaliteit en afwerking hoog. We werken daarom alleen met gespecialiseerde, vaktechnische bedrijven. Stukadoorsbedrijf van Kessel en van Lamoen heeft bewezen ook de moeilijkere klussen zoals restaureren van gipsen lijsten aan te kunnen.

Jozef van der Wens |  Aannemingsbedrijf Nico de Bont b.v.

Renovatie

 • Restauratie is een vak apart. Wij vinden het leuk om oude panden aandacht te geven waardoor ze in waarde hersteld worden. We zijn een Stucadoorsbedrijf uit Nieuwkuijk, dat in de Gemeente Heusden ligt. We hebben in het verleden al regelmatig stucwerk pleisterwerk mogen maken in het vestingstadje Heusden aan de maas en in historische en monumentale panden in Den Bosch en in Vught.

  het mooie aan resaturatie en renovatie van oude panden is de uitdaging. Muren zijn vaak minder recht dan in nieuwbouwhuizen en er wordt meer gebruik van lijsten en ornamenten.

   

  We denken graag met u mee om tot een kwalitatief goed en mooi eindresultaat te komen. 
  Wij voorzien u graag van goed advies en kunnen een vrijblijvende offerte afgeven. Neem nu direct contact op met : 06 2250 0791