Waarom VK&VL

 • 1
  Afspraak is afspraak.
  Betrouwbaarheid is voor ons erg belangrijk.
 • 2
  De beste kwaliteit.
  Reeds 25 jaar ervaring en werkend onder het NOA afbouw label.
 • 3
  De partij voor uw klus.
  Vakwerk tegen een goede prijs, snel en met een mooi eindresultaat.

Wat zegt onze klant?

Naast de zakelijke markt is Gielbert ook prima inzetbaar voor de kleinere klussen in en om je eigen huis. Wij hebben Gielbert al voor diverse klussen ingezet de afgelopen jaren, en altijd is alles naar volle tevredenheid aangepakt. Door de ruime ervaring heeft Gielbert dan ook voor iedere ruimte binnen je huis altijd een goede oplossing, en hij gaat ook geen klus uit de weg.

Patrick Meerburg | 

We zijn een vaste klant bij Gielbert omdat hij altijd snel en volgens afspraak werkt. Een prettige partij om mee samen te werken. Een echte vakman die begrijpt hoe het werkt.

Louis van der Heijden |  Van der Heijden Vastgoed b.v.

In ons vakgebied van restauratie zijn de eisen aan kwaliteit en afwerking hoog. We werken daarom alleen met gespecialiseerde, vaktechnische bedrijven. Stukadoorsbedrijf van Kessel en van Lamoen heeft bewezen ook de moeilijkere klussen zoals restaureren van gipsen lijsten aan te kunnen.

Jozef van der Wens |  Aannemingsbedrijf Nico de Bont b.v.

Diensten

 • Met onze jarenlange ervaring als stucadoor helpen we onze opdrachtgevers.
  We zijn bekend met alle werkzaamheden.

  Voor de afwerking heeft u de keuze uit

  Nieuw! **Beal Mortex**
  Beal Mortex is een multifunctionele pleister die waterdicht is, en gebruikt wordt voor het bekleden van muren, vloeren, waterpartijen, werkbladen, douche ruimtes etc. Beal Mortex heeft de uitstraling van Tadelakt of Betonlook. Onder 'projecten' staan foto's van de vele mogelijkheden. Beal Mortex is in diverse kleuren beschikbaar.

   

  • Glad pleisterwerk
   Voor een glad plafond of gladde muur. Wij leveren de muur behang- of sausklaar af. 
   Indien gewenst kunnen we ook het op kleur brengen middels verspuiten. Gegarandeerd een supergladde afwerking.

  • Schuurwerk

   Deze afwerking heeft een fijne zandkorrelige structuur.
   Middels draaiende bewegingen met een schuurspons in de natte pleister word het uiterlijk bepaald. Direct gebruiksklaar en behoeft geen verdere afwerking.

  • Sierpleisterwerk

   Dit is wandafwerking zoals spachtelputz, barokpleister, granol en structuurpleisters. Deze wandafwerkingen kunnen in iedere gewenste kleur worden aangebracht, zijn onderhoudsvriendelijk en stootvast. Sierpleisterwerk heeft een decoratieve uitstraling.

  • Tadelakt

   Stijlvol, modern, sterk en eventueel waterafstotend.
   Deze nieuwe trend wordt veelal toegepast in badkamers, keukens maar is ook prima toepasbaar in elke andere ruimte in huis of kantoor.

  • Betonlook

   Naast Tadelakt is ook betonlook een nieuwe trend. Het heeft een natuurlijke uitstraling, is naadloos en robuust. Meestal opgeleverd in grijs maar betonlook is in vele verschillende kleuren en tinten verkrijgbaar.

  Lijstwerk
  U kunt muren en plafonds ook nog verder verfraaien met lijstwerk.
  Bij huizen met een klassieke uitstraling worden vaak ornamenten en klassiek lijstwerk gebruikt en bij modernere huizen wordt er vaak gekozen voor een mooie strakke plint. De mogelijkheden zijn eindeloos. 
   

  We denken graag met u mee om tot een kwalitatief goed en mooi eindresultaat te komen. Bent u bezig met een nieuwbouw of verbouwproject?
  Wij voorzien u graag van goed advies en kunnen een vrijblijvende offerte afgeven.
  Neem nu direct contact op met : 06 2250 0791