Waarom VK&VL

 • 1
  Afspraak is afspraak.
  Betrouwbaarheid is voor ons erg belangrijk.
 • 2
  De beste kwaliteit.
  Reeds 25 jaar ervaring en werkend onder het NOA afbouw label.
 • 3
  De partij voor uw klus.
  Vakwerk tegen een goede prijs, snel en met een mooi eindresultaat.

Wat zegt onze klant?

Naast de zakelijke markt is Gielbert ook prima inzetbaar voor de kleinere klussen in en om je eigen huis. Wij hebben Gielbert al voor diverse klussen ingezet de afgelopen jaren, en altijd is alles naar volle tevredenheid aangepakt. Door de ruime ervaring heeft Gielbert dan ook voor iedere ruimte binnen je huis altijd een goede oplossing, en hij gaat ook geen klus uit de weg.

Patrick Meerburg | 

We zijn een vaste klant bij Gielbert omdat hij altijd snel en volgens afspraak werkt. Een prettige partij om mee samen te werken. Een echte vakman die begrijpt hoe het werkt.

Louis van der Heijden |  Van der Heijden Vastgoed b.v.

In ons vakgebied van restauratie zijn de eisen aan kwaliteit en afwerking hoog. We werken daarom alleen met gespecialiseerde, vaktechnische bedrijven. Stukadoorsbedrijf van Kessel en van Lamoen heeft bewezen ook de moeilijkere klussen zoals restaureren van gipsen lijsten aan te kunnen.

Jozef van der Wens |  Aannemingsbedrijf Nico de Bont b.v.

Nieuwbouw

 • Gefeliciteerd, u heeft een nieuwbouwpand gekocht of bent serieus van plan om een er laten bouwen.

  Er zijn diverse mogelijkheden waarop u de afwerking van uw pand kunt regelen.

  Indien u kiest om de afwerking in eigen beheer te houden willen we graag voor u een kostenopgave maken. Graag willen we zo vroeg mogelijk in het proces met u meedenken om u van advies te kunnen voorzien. Wat is de beste voorbewerking, kiest u voor lijsten en zelfs al eventueel kleurgebruik van de wanden aangezien we ook stucwerk op kleur kunnen aanbrengen.

  indien u heeft gekozen de afwerking te laten uitvoeren door een aannemer zouden we nog steeds graag een offerte uitbrengen. Wellicht valt de prijs beter uit voor u? In het verleden hebben we bij diverse opdrachtgevers in samenwerking met de aannemer een prijs gemaakt. vaak was deze prijs beter dan de eerdere offerte van de aannemer. Wellicht het proberen waard ?

  We denken graag met u mee om tot een kwalitatief goed en mooi eindresultaat te komen. Bent u bezig met een nieuwbouw of verbouwproject?
  Wij voorzien u graag van goed advies en kunnen een vrijblijvende offerte afgeven.
  Neem nu direct contact met op : 06 2250 0791

   

Nieuwbouw