Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
stijlvol
stucwerk
sinds 1987
 • Welkom

  Mijn naam is Gielbert van Kessel.
  Ons bedrijf is 25 jaar geleden opgericht door mijn schoonvader Karel van Lamoen uit Vlijmen. Sinds 2001 hebben mijn vrouw Angelique en ik geleidelijk aan het bedrijf overgenomen.

  Onze visie: het ambachtelijke werk van een stukadoor op een moderne manier uitvoeren.

  Lees verder
 • Werkwijze

  We proberen u zo goed mogelijk te helpen door ons flexibel op te stellen en door u te voorzien van advies. Aan de hand van onze jarenlange ervaring in de bouw kunnen we u tips geven. Middels onze contacten in de bouwwereld kunnen we tijdens uw verbouwing meer voor u betekenen dan alleen het verzorgen van het stucwerk.

  Lees verder
 • Kwaliteit

  Wij werken met de NOA afbouw overeenkomst. Deze branche-organisatie heeft in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis de rechten en plichten vastgelegd in een opdrachtbevestiging. Door deze te gebruiken weet u wat u van ons mag verwachten en zijn zaken zoals garantie op het geleverde werk goed geregeld.

  Lees verder
23 apr

Soorten Stukwerk

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Met onze jarenlange ervaring als stucadoor helpen we onze opdrachtgevers.
We zijn bekend met alle werkzaamheden.

Voor de afwerking heeft u de keuze uit

Nieuw! **Beal Mortex**
Beal Mortex is een multifunctionele pleister die waterdicht is, en gebruikt wordt voor het bekleden van muren, vloeren, waterpartijen, werkbladen, douche ruimtes etc. Beal Mortex heeft de uitstraling van Tadelakt of Betonlook. Onder 'projecten' staan foto's van de vele mogelijkheden. Beal Mortex is in diverse kleuren beschikbaar.

 

 • Glad pleisterwerk
  Voor een glad plafond of gladde muur. Wij leveren de muur behang- of sausklaar af. 
  Indien gewenst kunnen we ook het op kleur brengen middels verspuiten. Gegarandeerd een supergladde afwerking.

 • Schuurwerk

  Deze afwerking heeft een fijne zandkorrelige structuur.
  Middels draaiende bewegingen met een schuurspons in de natte pleister word het uiterlijk bepaald. Direct gebruiksklaar en behoeft geen verdere afwerking.

 • Sierpleisterwerk

  Dit is wandafwerking zoals spachtelputz, barokpleister, granol en structuurpleisters. Deze wandafwerkingen kunnen in iedere gewenste kleur worden aangebracht, zijn onderhoudsvriendelijk en stootvast. Sierpleisterwerk heeft een decoratieve uitstraling.

 • Tadelakt

  Stijlvol, modern, sterk en eventueel waterafstotend.
  Deze nieuwe trend wordt veelal toegepast in badkamers, keukens maar is ook prima toepasbaar in elke andere ruimte in huis of kantoor.

 • Betonlook

  Naast Tadelakt is ook betonlook een nieuwe trend. Het heeft een natuurlijke uitstraling, is naadloos en robuust. Meestal opgeleverd in grijs maar betonlook is in vele verschillende kleuren en tinten verkrijgbaar.

Lijstwerk
U kunt muren en plafonds ook nog verder verfraaien met lijstwerk.
Bij huizen met een klassieke uitstraling worden vaak ornamenten en klassiek lijstwerk gebruikt en bij modernere huizen wordt er vaak gekozen voor een mooie strakke plint. De mogelijkheden zijn eindeloos. 
 

We denken graag met u mee om tot een kwalitatief goed en mooi eindresultaat te komen. Bent u bezig met een nieuwbouw of verbouwproject?
Wij voorzien u graag van goed advies en kunnen een vrijblijvende offerte afgeven.
Neem nu direct contact op met : 06 2250 0791

Lees 336267 keer Laatst aangepast op maandag, 11 maart 2013 18:21
Ruim 25 jaar traditioneel vakmanschapReferenties

Contactgegevens

Nieuwkuijksestraat 9/A
5253AC Nieuwkuijk
Tel: 073-5118789

Lid van:noah

NOA
Afbouwgarantie
www.noa.nl