Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
stijlvol
stucwerk
sinds 1987
 • Welkom

  Mijn naam is Gielbert van Kessel.
  Ons bedrijf is 25 jaar geleden opgericht door mijn schoonvader Karel van Lamoen uit Vlijmen. Sinds 2001 hebben mijn vrouw Angelique en ik geleidelijk aan het bedrijf overgenomen.

  Onze visie: het ambachtelijke werk van een stukadoor op een moderne manier uitvoeren.

  Lees verder
 • Werkwijze

  We proberen u zo goed mogelijk te helpen door ons flexibel op te stellen en door u te voorzien van advies. Aan de hand van onze jarenlange ervaring in de bouw kunnen we u tips geven. Middels onze contacten in de bouwwereld kunnen we tijdens uw verbouwing meer voor u betekenen dan alleen het verzorgen van het stucwerk.

  Lees verder
 • Kwaliteit

  Wij werken met de NOA afbouw overeenkomst. Deze branche-organisatie heeft in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis de rechten en plichten vastgelegd in een opdrachtbevestiging. Door deze te gebruiken weet u wat u van ons mag verwachten en zijn zaken zoals garantie op het geleverde werk goed geregeld.

  Lees verder
23 apr

Renovatie

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Restauratie is een vak apart. Wij vinden het leuk om oude panden aandacht te geven waardoor ze in waarde hersteld worden. We zijn een Stucadoorsbedrijf uit Nieuwkuijk, dat in de Gemeente Heusden ligt. We hebben in het verleden al regelmatig stucwerk pleisterwerk mogen maken in het vestingstadje Heusden aan de maas en in historische en monumentale panden in Den Bosch en in Vught.

het mooie aan resaturatie en renovatie van oude panden is de uitdaging. Muren zijn vaak minder recht dan in nieuwbouwhuizen en er wordt meer gebruik van lijsten en ornamenten.

 

We denken graag met u mee om tot een kwalitatief goed en mooi eindresultaat te komen. 
Wij voorzien u graag van goed advies en kunnen een vrijblijvende offerte afgeven. Neem nu direct contact op met : 06 2250 0791

 

Lees 70074 keer Laatst aangepast op donderdag, 24 mei 2012 11:00
Ruim 25 jaar traditioneel vakmanschapReferenties

Contactgegevens

Nieuwkuijksestraat 9/A
5253AC Nieuwkuijk
Tel: 073-5118789

Lid van:noah

NOA
Afbouwgarantie
www.noa.nl