Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
stijlvol
stucwerk
sinds 1987
 • Welkom

  Mijn naam is Gielbert van Kessel.
  Ons bedrijf is 25 jaar geleden opgericht door mijn schoonvader Karel van Lamoen uit Vlijmen. Sinds 2001 hebben mijn vrouw Angelique en ik geleidelijk aan het bedrijf overgenomen.

  Onze visie: het ambachtelijke werk van een stukadoor op een moderne manier uitvoeren.

  Lees verder
 • Werkwijze

  We proberen u zo goed mogelijk te helpen door ons flexibel op te stellen en door u te voorzien van advies. Aan de hand van onze jarenlange ervaring in de bouw kunnen we u tips geven. Middels onze contacten in de bouwwereld kunnen we tijdens uw verbouwing meer voor u betekenen dan alleen het verzorgen van het stucwerk.

  Lees verder
 • Kwaliteit

  Wij werken met de NOA afbouw overeenkomst. Deze branche-organisatie heeft in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis de rechten en plichten vastgelegd in een opdrachtbevestiging. Door deze te gebruiken weet u wat u van ons mag verwachten en zijn zaken zoals garantie op het geleverde werk goed geregeld.

  Lees verder
23 apr

Nieuwbouw

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Gefeliciteerd, u heeft een nieuwbouwpand gekocht of bent serieus van plan om een er laten bouwen.

Er zijn diverse mogelijkheden waarop u de afwerking van uw pand kunt regelen.

Indien u kiest om de afwerking in eigen beheer te houden willen we graag voor u een kostenopgave maken. Graag willen we zo vroeg mogelijk in het proces met u meedenken om u van advies te kunnen voorzien. Wat is de beste voorbewerking, kiest u voor lijsten en zelfs al eventueel kleurgebruik van de wanden aangezien we ook stucwerk op kleur kunnen aanbrengen.

indien u heeft gekozen de afwerking te laten uitvoeren door een aannemer zouden we nog steeds graag een offerte uitbrengen. Wellicht valt de prijs beter uit voor u? In het verleden hebben we bij diverse opdrachtgevers in samenwerking met de aannemer een prijs gemaakt. vaak was deze prijs beter dan de eerdere offerte van de aannemer. Wellicht het proberen waard ?

We denken graag met u mee om tot een kwalitatief goed en mooi eindresultaat te komen. Bent u bezig met een nieuwbouw of verbouwproject?
Wij voorzien u graag van goed advies en kunnen een vrijblijvende offerte afgeven.
Neem nu direct contact met op : 06 2250 0791

 

Lees 96623 keer Laatst aangepast op donderdag, 24 mei 2012 10:18
Ruim 25 jaar traditioneel vakmanschapReferenties

Contactgegevens

Nieuwkuijksestraat 9/A
5253AC Nieuwkuijk
Tel: 073-5118789

Lid van:noah

NOA
Afbouwgarantie
www.noa.nl